Βρίσκεστε εδώ:  » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  » Λόγος - Αντίλογος  »

3η θέση τους Πανελλήνιους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας 2010

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 16-03-2010 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Λόγος - Αντίλογος

 Λέξεις  κλειδιά: Επικαιρότητα λόγος αντίλογος 2010 Αγώνες Επιχειρηματολογίας Αντιλογίας

print εκτύπωση  | 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας κατέκτησε την υψηλότερη θέση ανάμεσα στα σχολεία Δημόσιας Εκπαίδευσης, ενώ επίσης σε ατομικό επίπεδο μέσα στη Δεκαπεντάδα των καλύτερων ομιλητών - τριών των Αγώνων οι ομιλήτριες μας Γεράκη Παναγιώτα, Μπαμπλή Ελένη και Εδιαρόγλου Μαρία κατέκτησαν την 6η, 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Τα παιδιά αυτά θα φιλοξενηθούν και θα ξεναγηθούν για ένα τετραήμερο το Σεπτέμβριο στην Αθήνα με έξοδα της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο του προγράμματος Η Βουλή των Εφήβων

Το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση του στους Πανελλήνιους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας, που διεξήχθησαν στην Αθήνα, 6 και 7 Μαρτίου, στο 3ο Γενικό Λύκειο Αιγάλεω, κατέκτησε την 3η θέση σε ομαδικό επίπεδο και στους φετινούς Aγώνες.

Η ομάδα μας με μέλη την Μπαμπλή Ελένη, την Εδιάρογλου Μαρία, τη Γεράκη Παναγιώτα, το Βούζα Μένιππο, τη Νικούλη Ζωή και τον Τσαρούχα Ακριβό με προπονήτρια τη φιλόλογο του σχολείου Πασχαλίδου - Αρβανίτη Βασιλική, έδωσε σκλήρες "μάχες" λόγου και αντίλογου κατακτώντας πανελληνίως την 3η θέση σε ομαδικό επίπεδο και τη 2η θέση σε γενική βαθμολογία.

Την 1η θέση σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε το Α' Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης, ενώ τη 2η θέση το Λύκειο Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Η φιλοξενία από μέρους του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω υπήρξε άψογη, και για αυτό η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους διεξαγωγής των Αγώνων.
Να σημειωθεί ότι τα νεότερα μέλη της ομάδας προετοιμάζονται από το φιλόλογο Κουρμπέτη Δημήτριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας κατέκτησε την υψηλότερη θέση ανάμεσα στα σχολεία Δημόσιας Εκπαίδευσης, ενώ επίσης σε ατομικό επίπεδο μέσα στη Δεκαπεντάδα των καλύτερων ομιλητών - τριών των Αγώνων οι ομιλήτριες μας Γεράκη Παναγιώτα, Μπαμπλή Ελένη και Εδιαρόγλου Μαρία κατέκτησαν την 6η, 7η και 8η θέση αντίστοιχα.
Τα παιδιά αυτά θα φιλοξενηθούν και θα ξεναγηθούν για ένα τετραήμερο το Σεπτέμβριο στην Αθήνα με έξοδα της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο του προγράμματος Η Βουλή των Εφήβων

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
Επίσης διαβάστε σχετικό άρθρο:  Γνώμη της Χαλκιδικής

Διαβάστηκε  15497   φορές  |  Αξιολόγηση +19 (+30, -11)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει