Πίσω 
Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών -
https://lyk-n-moudan-new.chal.sch.gr


Διάκριση του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών στους αγώνες επιχειρηματολογίας 2011-2012

Δημοσιεύτηκε στις 21-03-2012 by ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στην κατηγορία Λόγος - Αντίλογος


Κατά τους 11ους Πανελληνίους Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας που διεξήχθησαν στην Αθήνα στις 17 και 18 Μαρτίου το Γενικό Λύκειο Ν. Μουδανιών κατάφερε να διακριθεί για ακόμη μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα κατά την προημιτελική φάση που διεξήχθη στο 6Ο ΓΕ.Λ. Ν. Σμύρνης το Σάββατο 17 Μαρτίου προκρίθηκε στις τέσσερις ομάδες του ημιτελικού καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση με τρεις νίκες στη γενική κατάταξη. Κατά την ημιτελική φάση που διεξήχθη στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής την Κυριακή 18 Μαρτίου αγωνίστηκε με τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, τρίτη στη γενική κατάταξη, και ηττήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών ήταν το μόνο σχολείο που κατάφερε να νικήσει το ΓΕ.Λ. Αρσακείου Σχολείου Θεσσαλονίκης, φετινό τελικό νικητή των αγώνων.

Οι μαθήτριες / μαθητές που αποτελούσαν την φετινή ομάδα του σχολείου στους αγώνες ήταν οι: 1. Βογιατζή Γεωργία, 2. Τζιντζιός Αθανάσιος, 3. Κιουπελόγλου Συρματένια, 4. Χρυσομαλλίδης Θεόδωρος μαθητές της Γ΄ Λυκείου και 5. Γκαντάρας Αντώνιος της Β΄ Λυκείου.

Επιπλέον στην προημιτελική φάση των αγώνων διακρίνονται και οι 15 καλύτεροι ομιλητές/τριες. Ο Γκαντάρας Αντώνιος έλαβε την τρίτη θέση, ο Τζιντζιός Αθανάσιος την όγδοη και η Βογιατζή Γεωργία την δέκατη τέταρτη.

Τους μαθητές/τριες συνόδευσαν στην Αθήνα ο διευθυντής του σχολείου Παπαγεωργίου Αθανάσιος και ο προπονητής τους Κουρμπέτης Δημήτριος.

Το σχολείο οφείλει να ευχαριστήσει τους συνταξιούχους καθηγητές Πασχαλίδου Βάσω, Φωτιάδου Λίτσα και Αρβανίτη Γιάννη καθώς και τον νυν καθηγητή του σχολείου Καραγίαννη Βασίλη για την συμπαράσταση που πρόσφεραν αφειδώς στην ομάδα.