Βρίσκεστε εδώ:  » ΜΑΘΗΜΑΤΑ  » Σ.Ε.Π.  »

Ενημέρωση - Πληροφορίες για την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγ. Νικολάου ( ΑΣΤΕΑΝ)

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 03-03-2013 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Σ.Ε.Π.

 Λέξεις  κλειδιά: Υλικό Μαθημάτων ΣΕΠ σπουδές

Κατεβάστε το αρχείο    fylladio ASTEAN.pdf (pdf, 306 KB)  |  print εκτύπωση  | 

Η ΑΣΤΕΑΝ είναι Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στην πόλη του Αγίου Νικολάου από το 1995 παρέχοντας άρτια εκπαίδευση στην ειδικότητα της διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στόχος της Σχολής είναι η προετοιμασία ανώτερων στελεχών για την τουριστική βιομηχανία και οι πτυχιούχοι της έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους πτυχιούχους των τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων των ΤΕΙ.

Πιστεύουμε ότι η Σχολή μας αποτελεί μια άριστη εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να απασχοληθούν στο νευραλγικό για την οικονομία της χώρας μας τομέα του Τουρισμού και σας παρακαλούμε να αναρτήσετε το ενημερωτικό υλικό που σας αποστέλλουμε στους πίνακες ανακοινώσεων και να φροντίσετε για την ενημέρωση των τελειόφοιτων του σχολείου σας, ενόψει της συμπλήρωσης των αιτήσεων για τη συμμετοχή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκίνησε. Επίσης παρακαλούμε να ενημερώσετε τους υποψηφίους ότι εάν ενδιαφέρονται για τη Σχολή μας θα πρέπει να εξεταστούν σε μία από τις τέσσερις ξένες γλώσσες, συμπληρώνοντας την αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό της Σχολής μας παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ελπίζουμε σε μια δημιουργική συνεργασία μαζί σας στο μέλλον στην κατεύθυνση αυτή.    


Διαβάστηκε  4171   φορές  |  Αξιολόγηση +3 (+3, -0)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει