ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ!

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 21-04-2016 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Βουλή των εφήβων - Ευρωπαϊκά προγράμματα

 Λέξεις  κλειδιά: Νέα Ανακοινώσεις ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

print εκτύπωση  | 

Φτάνοντας στις διακοπές του Πάσχα και σχεδόν στο τέλος του διδακτικού Σχολικού Έτους 2015-16, πρέπει να μνημονευτούν οι τελευταίες επιτυχίες και διακρίσεις μαθητριών του σχολείου μας:

- Η μαθήτρια της Β Λυκείου Μανουσαρίδου Ειρήνη κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του 5ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου (στους 20 προκριθέντες από 853 διαγωνιζόμενους-ες από 30 νομους της χώρας). Η Ειρήνη συνεχίζει στην τελική φάση στην Πάτρα στις 21 και 22/04 και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

- Η μαθήτρια της Α' Λυκείου Βαρβάρη Άννα διακρίθηκε στον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών με τον 2ο Έπαινο  για το διήγημα "Το γερασμένο Παιδί"

- Η μαθήτρια της Α' Λυκείου Μπαβέλη ΑΙκατερίνη κατέκτησε το 2ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας με Θέμα "Η άγνωστη Χαλκιδική των αντιθέσεων" στην κατηγορία Μαθητών-τριων Λυκείου. Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό η μαθήτρια της Α' Λυκείου Λουκά Αικατερίνη έλαβε Έπαίνο.

- Τέλος, η μαθήτρια τη Β' Λυκείου Αργυρούδη Ελένη αναδείχθηκε η νέα "έφηβη βουλευτής" μας και θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας και τη Χαλκιδική στην ΚΑ' Σύνοδο  της "Βουλής των Εφήβων" που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις αρχές του Ιουλίου 2016.


Διαβάστηκε  2995   φορές  |  Αξιολόγηση +3 (+3, -0)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει