Το Λύκειο Νέων Μουδανιών στις Βρυξέλλες

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 17-03-2010 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Βουλή των εφήβων - Ευρωπαϊκά προγράμματα

 Λέξεις  κλειδιά: Επικαιρότητα Βρυξέλλες Λύκειο Μουδανιών Your Europe

print εκτύπωση  | 

Το Γ.Ε.Λ. Ν. Μουδανιών κληρώθηκε ανάμεσα σε 279 υποψήφια σχολεία όλης της χώρας να συμμετάσχει στις εργασίες της συνόδου της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Ε.Ο.Κ.Ε. ) που θα συγκληθεί 15 με 17 Απριλίου 2010 στις Βρυξέλλες.

Το σχολείο μας θα εκπροσωπήσουν οι μαθητές της Β' Λυκείου Θεόδωρος Μανώλας, Αντώνης Καρακώστας και Ειρήνη - Ελευθερία Μπαβέλη με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Φιριπή Παρασκευή

.

Το θέμα το οποίο θα απασχολήσει τη σύνοδο της Ε.Ο.Κ.Ε. και το οποίο ήδη επεξεργάζονται οι μαθητές του σχολείου με τη συνεργασία της υπεύθυνης καθηγήτριας είναι η στρατηγική της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  για τις βλάβες από τη χρήση οινοπνεύματος.

Στα πλαίσια αυτής της συμμετοχής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03/03/2010 ομιλία από τον κ. Γκόφα Παναγιώτη, μέλος της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ.Ε., στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών στους μαθητές της Α' και Β' Λυκείου του σχολείου μας και παρουσία του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής κ. Αποστολάκη, της Προϊσταμένης του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μουδανιών κ. Ναουμίδου, της Γ. Γραμματέως της Ένωσης Ξενοδόχων και με την κάλυψη από μέρους των τοπικών ΜΜΕ.

Ο κ. Γκόφας παρουσίασε τις δράσεις της Ε.Ο.Κ.Ε. και του προγράμματος "your Europe",  ενώ στο τέλος δέχτηκε και απάντησε ερωτήσεις των μαθητών.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά εδώ

 


Διαβάστηκε  5353   φορές  |  Αξιολόγηση +8 (+18, -10)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει