Βρίσκεστε εδώ:  » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  » Αθλητικά  »

ΒΟΛΕΪ: ΣΤΟΥΣ 16 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ, ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 15-03-2016 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Αθλητικά

 Λέξεις  κλειδιά: Αθλητικά σπορ αγώνες βόλεϊ πετοσφαίριση

print εκτύπωση  | 

[new upd 15-03-2016]

Στην επόμενη φάση των 16 προκρίθηκε η ομάδα βόλεϊ των αγοριών του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών, στο τάι μπρέικ αποκλείστηκε η ομάδα των κοριτσιών!

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 15/03/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας στα πλαίσια της Β' φάσης των αγώνων πετοσφαίρισης Λυκείων, η ομάδα των κοριτσιών του Λυκείου μας, αφού πρώτα νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης με σκορ 2-0, έχασε στον 2ο κατά σειρά αγώνα με σκορ 2-1 σετ από την ομάδα του ΓΕ.Λ. Σκύδρας και αποκλείστηκε.

Η ομάδα των αγοριών του Λυκείου μας, στο ίδιο γήπεδο, με 2 νίκες με σκορ 2-0 επί των ομάδων του ΓΕ.Λ. Κολινδρού και του 2ου ΓΕ.Λ. Έδεσσας, κατάφερε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Στην επόμενη φάση, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ηπείρου ομάδα του ΓΕ.Λ. Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες βόλεϊ του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Χαλκιδικής 2015-16, όταν την Τρίτη 01/3/2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Νικήτης η ομάδα των κοριτσιών είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 επί της ομάδας του ΓΕ.Λ. Πολυγύρου, ενώ η ομάδα των αγοριών με το ίδιο σκορ επί της ομάδας του ΓΕ.Λ. Συκιάς.

Για να φτάσουν στον τελικό Χαλκιδικής, η ομάδα των κοριτσιών είχε νικήσει την Τρίτη 23/02/2016 με 2-0 σετ την αντίστοιχης ομάδας του ΓΕ.Λ. Τρίγλιας, ενώ, την Τετάρτη 24/02 είχε νικήσει με το ίδιο σκορ την ομάδα του ΓΕ.Λ. Κασσάνδρας.

Επίσης, η ομάδα των αγοριών είχε νικήσει την Τρίτη 23/02 με 2-0 σετ την ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών και την Τετάρτη 24/02 με το ίδιο σκορ την ομάδα του ΓΕ.Λ. Κασσάνδρας.

Ομάδα κοριτσιών: Δαμάσκου Β., Ευτάτογλου Αντ., Λασκαρίδου Χ., Μαντάκη Π., Μπιτλή Π., Μπολιανίδη Ν., Μυλωνά Α., Παπαβασιλείου Αικ., Παπαδημητρίου Ελ., Πασπαλά Στ., Τεμενούγκα Α., Τεϊρανίδου Δ.

Ομάδα αγοριών: Αθανασιάδης Αγγ., Κουβράκης Γ., Μαυρόπουλος Μ., Μπάκου Μ., Μπουλάκης Θ., Παπαδόπουλος Μ., Πελέκας Ι., Τερτίρογλου Σ., Τσαλούκης Δ., Τσαχλάρης Δ., Τσοτουλίδης Μ.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στις ομάδες μας και στους γυμναστές μας και καλή επιτυχία στη συνέχεια!


Διαβάστηκε  3855   φορές  |  Αξιολόγηση +9 (+12, -3)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει