Βρίσκεστε εδώ:  » ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  » Αθλητικά  »

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΣΤΟΥΣ 16 ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 17-03-2016 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Αθλητικά

 Λέξεις  κλειδιά: Αθλητικά σπορ αγώνες μπάσκετ καλαθοσφαίριση

print εκτύπωση  | 

[upd 17/03/2016]

Στους 16 και η ομάδα μπάσκετ των αγοριών, αποκλείστηκε από την επόμενη φάση η ομάδα των κοριτσιών!

Μετά και τους αγώνες της Β φάσης Καλαθοσφαίρισης (κοριτσιών - αγοριών) Λυκείων μεταξύ των Πρωταθλητριών σχολικών ομάδων που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Παύλου την Τετάρτη 16/03 και την Πέμπτη 17/03/2016, η ομάδα μπάσκετ των αγοριών του σχολείου μας κατάφερε να περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες, ενώ η ομάδα των κοριτσιών αποκλείστηκε δύσκολα από την επόμενη φάση και έμεινε στους 32.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των κοριτσιών ηττήθηκε με 37-33 από την ομάδα του 1ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης, ενώ η ομάδα των αγορίών πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες επί των ομάδων του 3ου ΓΕ.Λ. κατερίνης και του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς με σκορ 56-38 και 71-35 αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες καλαθοσφαίρισης των μαθητριών και των μαθητών του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών είχαν, προηγουμένως, καταφέρει να κατακτήσουν τον τίτλο των πρωταθλήτριων ομάδων Χαλκιδικής στους τελικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του Πολυγύρου τη Δευτέρα 22-02-2016, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των κοριτσιών του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών με ανατροπή στα τελευταία λεπτά είχε νικήσει με σκορ 32-30 την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕ.Λ. Πολυγύρου, ενώ η ομάδα των αγοριών, με πολύ καλή εμφάνιση, είχε νικήσει την ομάδα του Λ.Τ. Αγ. Νικολαόυ.
 

Υπενθυμίζεται ότι για να φτάσουν στους τελικούς, η ομάδα των κοριτσιών του σχολείου μας την Τετάρτη 17-02-2016  επιβλήθηκε της ομάδας του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας με σκορ 18-58 στο κλειστό της Ν. Καλλικράτειας, ενώ, στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα των αγοριών του σχολείου μας νίκησε την ομάδα του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας με σκορ 45-55.

Ομάδα κοριτσιών: Ζάτκα Μ., Καψάλη Μ., Κωνσταντάρα Αν., Μισαηλίδου Π., Μιχαηλίδου Β., Μπουζή Αικ., Παπαβίδη Ν., Πασσαλή Π., Σάγγου Ασ., Σίμου Αν., Σκουμπούρη Ισμ., Τογανίδου Αρτ., Χαρισμίδου Δ.

Ομάδα αγοριών: Αντωνιάδης Ν., Βαρβαρός Γρ., Βλογιάρης Γρ., Γιανναρίδης Σπ., Καμπούρης Ανδρ., Κουτσάκης Μ., Μουλικάς Σ., Παπαγιάννης Ν., Παπαδόπουλος-Μαλαματινός Θ., Παπουτσής Ανδρ., Τογανίδης Κ., Χατζηγιοβάνης Γ., Χατζηγιοβάνης Ελ.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους γυμναστές μας και καλή επιτυχία στη συνέχεια!


Διαβάστηκε  3997   φορές  |  Αξιολόγηση +13 (+13, -0)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει