Βρίσκεστε εδώ:  » ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ  » Ανακοινώσεις  »

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις calendar_today 19-03-2011 από τον χρήστη account_circleΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  στην κατηγορία  Ανακοινώσεις

 Λέξεις  κλειδιά: Νέα Ανακοινώσεις

print εκτύπωση  | 

Τελικά, την Παρασκευή 18/03/2011 οι υπεύθυνοι του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) μας πληροφόρησαν ότι έγινε επαναφορά του περιεχομένου των ιστοσελίδων όλων των σχολικών μονάδων από τα εφεδρικά αντίγραφα τους (backup) της 3ης Μαρτίου 2010 και ότι  λόγω της αστάθειας στο σύστημα αρχείων τους τα επόμενα ημερήσια Backup δεν κρίθηκαν αξιόπιστα και δεν προστέθηκαν.

Συνεχίστηκε η επαναφορά του δικτυακού μας τόπου από τα δικά μας εφεδρικά αρχεία και σήμερα Σάββατο 19/03/2011 έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση των περιεχομένων του σε σχέση με τις 14/03/2011, οπότε και διακόπηκε η λειτουργία του.

Αυτήν τη στιγμή φαίνεται ότι ο ιστότοπος μας λειτουργεί κανονικά και συνεχίζουμε με την ελπίδα ότι θα ελαχιστοποιηθούν στο μέλλον οι πολλές δυσλειτουργίες από μέρους του ΠΣΔ.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι, μετά από την κοπιαστική δουλειά της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Ζωγραφάκη και την ολοκλήρωση από μέρους της του έργου της καταλογοποίησης των τίτλων της της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, έχει γίνει επικαιροποίηση όλων των εγγραφών της στη Βάση Δεδομένων  και είναι πια δυνατή η πλήρης αναζήτηση των βιβλίων της και των στοιχείων τους μέσω του δικτυακού μας τόπου.

Αισίως, οι τίτλοι που προσφέρονται από τη Σχολική Βιβλιοθήκη μας ανέρχονται στους 2864, οι οποίοι είναι κατηγοριοποιημένοι σε 17 κατηγορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να αναζητήσετε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης πατώντας στην επιλογή μενού: Το σχολείο μας --> Βιβλιοθήκη --> Ηλεκτρονική Αναζήτηση Βιβλίων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


Διαβάστηκε  879   φορές  |  Αξιολόγηση - (+26, -26)
  Μου αρέσει     Δε μου αρέσει